Flyskræk behandling

Flyskræk / Flyvefobi

Flyskræk er nok en af de almindelige fobier, og den afskærer mange mennesker i at rejse ud i verden – både på ferie og forretningsmæssigt.

Det er oftest ’kontroltabet’ det handler om, når folk lider af flyskræk. Det er bare alt for komplekst for vores stenalderhjerne – så det bliver i stedet til denne her lammende angst.

Når vi kalder flyskræk en forbi; så er det fordi, at Flyskræk er helt uden for vores logik. Det kan kaldes ”Uvidende” logik. Og det ER da også imod alt (uvidende) ”logik” at sætte sig ind i et fly og overlade kontrollen over sit liv til en pilot, man ikke engang kender…

”Uvidende logik” er en betegnelse for, at vi er bange for noget fordi vi ikke kender nok ti – her aerodynamik (altså videnskaben / logikken om bl.a. opdrift og dermed hvor sikkert det faktisk er).

Det er de færreste der har oplevet noget ved flyvning, der har udløst skrækken. Og undersøgelser viser at de, der faktisk har oplevet en nødlanding eller at et fly har måtte vende om; at de forsætter med at flyve – uden problemer.

På samme måde; Vi kan være bange for at flyve – selv om vi udmærket vEd, at risikoen ved at køre bil, cykle, sejle – er mAnge gange større, end ved at flyve.

Alligevel tager vi dagligt bilen / cyklen – men frygter at flyve…

Formindsk flyskræk med information

Det er altid en god ide at skaffe sig så megen viden som muligt hvis du er bange for at flyve, det er med til at gøre angsten mindre.

Det allerbedste er at få bearbejdet årsagen til din flyskræk så du fremover kan flyve uden ubehag. Det er faktisk muligt at kunne læne sig tilbage i sædet, slappe af og nyde at flyve.

Jeg arbejder med at eliminere flyskræk og andre fobier, med en kombination af flere terapiformer, som hypnose, psykologi, BWRT (lynterapi) og i kombination.

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge