Frustration

Frustration

Frustration er snarere en følelsesmæssig proces, hvor der er mange og modsatrettede følelser. En klient på 7 sagde engang; ”jeg er halv vred og halvt ked af, at far og mor skal skilles”…

Frustration kommer af ’frustra’ på latin og betyder ’forgæves’.

Frustrationen kommer let til at skygge for overblik, og mål. Ofte drejer det sig om at få frustrationen efterladt på perronen og at du får sat dig ved rettet igen.

Frustration er forskellig fra vrede, som har et mål – hvis ikke man kan handle, så opstår frustration.

Det er en naturlig del af livet at blive frustreret af og til. Frustration opstår når vi ikke kan opnå det vi tragter efter – eller at konsekvensen af at opnå det, har så store omkostninger, at vi ikke kan handle…

Men opleves det som om, at det er blevet en kronisk tilstand, er det måske værd at få arbejdet med det der stikker under. Frustration over længere tid, kan give en stresstilstand i krop og sind. Det er ikke sundt.

At behandle frustration

Det første vi tager fat på, er at du tilbage erobre evnen til at distancere dig fra problemet. Det næste er at turde møde frustrationen, give plads og give slip. Derefter skal du skille elementerne i frustrationen ad og prioritere dem. Beslutninger udskydes indtil det er muligt at se på hele dilemmaet udefra.

Når du kan distancere dig og overskue problemstillingen, er det tid til at kunne håndtere frustrationen ved at skille: ’ønsker’, ’mål’, ’behov’ og ’virkelighed’, ad.

Det du ønsker, skal du måske ikke det samme, som det du har behov for. Når du er nået hertil, så er det at vi kan snakke om og ’ accept’ eller ’handling’.

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge