Nervøsitet

Nervøsitet

Nervøsitet er tæt forbundet med angst og stress – både i fysiske- og psykiske reaktioner. Hvis nervøsiteten er kombineret med generthed, så er det lidt af en cocktail at deale med.

Det er helt normalt at være nervøs før: en jobsamtale, en eksamen, et oplæg foran kollegaerne etc. Men også ved mødet med nye mennesker, som du gerne vil gøre et godt indtryk på. Nervøsitet forekommer i alle situationer hvor vi bliver vurderet.

Alt efter hvordan du har det med at blive vurderet, kan det være let nervøsitet, stærk nervøsitet eller angst. Alle tre typer stresser, men det er angsten man skal gøre noget ved.

Der hvor nervøsitet skaber problemer er når det kommer ud af kontrol og begynder at begrænse dig – og i at gøre de ting du ønsker. Det kaldes undvigelsesadfærd, og er nogle gange helt ubevidst.

Hvis du ønsker at gøre noget ved det der begrænser dig, er du velkommen til at kontakte mig

Hvis du vil vide mere om angst og/eller generthed, kan du læse mere herunder. Du kommer til siden for Teens og unge, men mekanismerne er fuldstændig de samme for voksne:

Læs mere om angst

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge