Skilsmisse

Det kan være en voldsom oplevelse at blive skilt – uanset om man selv valgte at gå, blev forladt eller var enige.

Det kan være svært at forholde sig til den nye situation, til fortiden sammen, til fremtiden, til den andens nye kæreste, svigerfamilien, fælles børn – eller det, at man ikke længere ser de bonusbørn man så som sine egne, eller de der er kommet ind i familien etc.

Skilsmisse

Det kan være svært at holde fodfæstet, bibeholde overblikket og at huske sig selv – og at stå ved sig selv – i processen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil hører nærmere om mulighederne med enten samtaleterapi, hypnoterapi eller coaching i forhold til situationen som skilt / ved at blive det /er blevet det / ikke kan forstå at det stadigvæk fylder (for meget).

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand.
  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler.Du kan læse mere om samtaleterapi og hypnoterapi eller coaching via menuerne øverst på siden

Skilsmisse i børnehøjde

Det er hårdt at blive skilt – og det er ikke mindre hårdt, at være barn under og efter forældres skilsmisse. Børn har utroligt mange tanker, skyld, skam og selvbebrejdelse – uanset hvor meget hensyn forældrene prøver at tage.

Det er ikke nødvendigvis fair – men det er oftest et fakta.

Det kan være udbytterigt at kunne være ked af det, vred og urimelig; sammen med én, der ikke ”har aktier” i problematikken.

Læs mere om min tilgang til arbejdet med børn og unge her: Børn & Unge

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge