Smerter

Smerter fortæller os, at kroppen trues af (fx varmen fra en ovn) eller udsættes for skade (fx skære sig på et stykke papir eller brækker et ben).

Hvor ondt det gør er en meget individuel oplevelse. Man taler om at den enkeltes smertetærskel er forskellige.

Smerter

Man kan dele smerter op i ’akutte’ og ’kroniske’.

De akutte, kan vi forstå og acceptere. Det kan være sværere med de kroniske.

Hvis de kroniske smerter har en funktion – som at beskytte en gigtplaget skulder eller et ødelagt knæ – så kan man nok lære at leve med det…

Det er betydeligt vanskeligere med en kronisk smerte man ikke kan få en forklaring på – eller som stresser krop og sind.

Hvis de kroniske smerter skyldes skader på eller forandringer i en persons smertesystem, kan hjernen (fejl)opfatte signalerne som nervesmerter. Den type kroniske smerter, der kaldes nervesmerter, har ikke nogen reel funktion – og den form for smerter kan man behandle med hypnose.

Kroniske smerter har en lang række fysiske, psykiske og sociale følger for den enkelte person og for samfundet på grund af blandt andet nedsat arbejdsevne, stort forbrug af sundhedsydelser og nedsat livskvalitet.

Hypnose er ikke en mirakelkur, men nervesystemet kan påvirkes naturligt – og udefra.

Link:

Sundhed.dk – om smerter – https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/undersoegelser/kirurgi/bedoevelse-og-smerter/smerte-hvad-er-det/

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge