Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Vigtigt foredrag i VESTERGADE SPEAKs for: forældre, behandlere, mentorer, sagsbehandlere og alle andre, der interesserer sig for problematikken.
 
Kom og få adskilt myter fra fakta!
 

 

Unge og hash, hvad skal vi gøre som forældre for at hjælpe vores unge. Hvilken viden skal vi have for at gøre en forskel som giver mening.
 
Et foredrag som virkelige giver en forståelse, indsigt og viden som efter denne dag skaber et godt funderment som videns person omkring hash og unge. Alle er velkommen som har en interesse eller er nysgerrige.
 
Hash er de unges fortrukket rusmiddel, hvad er årsagen til dette, kom og hør mere om hvordan du kan hjælpe din unge.
 
 
HVAD får du med?
  • Du går hjem med en opdateret viden om rusmidler, afhængighed i almindelighed – og om hash, i særdeleshed.
  • Du vil vide, hvilke tegn du skal se efter og hvad du skal – og kan – stille op.
  • Du vil besidde en viden, så du kommer på omgangshøjde med den unge.
  • Du vil have fundet forskellen på facts og myter om ngen misbrug
  • I vil som forældre tale samme sprog ift de diskussioner der uden undtagelse vil være, med en teenager i huset, når det gælder alkohol, hash og andet…
 
 
Husk!
Vores unge fortæller os kun det, som de tror vi kan tåle at høre…Unge og hash – hvad stiller vi op som forældre…
 
Link til køb af billetter kr 100,- pr stk https://billetto.dk/da/e/unge-og-hash-hvad-stiller-vi-op-som-foraeldre-billetter-312274
Jeg spurgte Leif: hvem er du?
 
Leif skrev:
Efter afslutning af min uddannelse som Socialpædagog ved Gentofte Seminar i 1993, har jeg igennem de følgende 25 år, fået en massiv erfaring på rusmiddelområdet.
 
Med min specialiserede viden og fokus på misbrugsområde, som leder og behandler kan jeg derved fuldt og helt stå ved at kalde mig for misbrugsspecialist.
 
At opnå holdbare succesfulde resultater i arbejdet med misbrug, giver mig en stor tilfredsstillende og fagligstolthed.
 
Personligt er jeg ydmyg overfor den gave det er, at være vidne til den positive udviklingen i enhver, historie jeg har mødt.
 
Jeg er taknemmelig for den tillid, så mange familier samt enkelt personer har givet mig. Dette er mit grundlæggende drive til at være vedholden i min mission.
 
Den faglige indsigt bruger jeg på, at fremme oplysningen omkring rusmiddelkompetencer. Dette gør sig gældende til både individuelle samtaleforløb, samt familie samtaler og rådgivning.
 
Viden omkring unges forhold til rusmidler, har jeg haft stor fokus på i mit praktiske arbejde. Som misbrugsterapeut, du / i for mulighed for at tilegne jer metoder og værktøjer til håndtering af Rusmiddels udfordringer i forhold til jeres unge, eller viden som i kan bruge i samtale med jeres unge som er på vej ud i fest og nattelivet.
 
Tilknytningen som underviser i Danmark, Sverige og Grønland.
 
Med deltagelse i radio & tv, har jeg haft mulighed for at dele min specialviden omkring hashmisbrugets psykologi og misbrug med hjælpe til unge og pårørende
 
Link til køb af billetter kr 100,- pr stk https://billetto.dk/da/e/unge-og-hash-hvad-stiller-vi-op-som-foraeldre-billetter-312274
www.griff@kursus.dk

 

VESTERGADE 10 BAGHUSET v. Tville.dk

VESTERGADE SPEAKs er en foredragsrække afholdt (fortrinsvist tirsdag aftner) i Behandler- og Kursusfællesskabet Vestergade 10 Baghuset.
Initiativtager og founder: Tville.dk
 
Jeg, undertegnede, har inviteret Leif med afsæt i hans store erfaring, hjerte for at dele og glimrende formidlingsevner.
VESTERGADE SPEAKs har jeg skabt, for at give plads, til super interessante og passionerede mennesker, der har noget på hjertet og forstår at formidle det.
Se øvrige begivenheder, Kurser og Workshops her i kalenderen eller på facebooksiden Tville.dk