Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Speedede ud af tankstationen i Sydafrika med hvinende dæk og foden som dørstopper til den åbne passager-dør, hvor jeg sad… Min kæreste holdt mig fast og pressede mig ned i hans skød, imens han drønede derudaf… Han slap sit hårde greb, så jeg ku’ lukke døren,… men istedet, så sprang jeg!!! Bilen kørte med 40km i timen, og jeg trillede i kolbøtter hen af vejen imens sirenen lød bag mig…

Det var ‘My absolute worst’ moment i de 41 år jeg har levet indtil nu. Hvad lå der af skjulte gaver i den oplevelse?

Og hvordan kommer man ud af et mønster, der består i skabe drama og modgang fremfor flow og kærlighed?

I mit foredrag fortæller jeg lidt om, hvad der lå forud for for den hændelse. En historie fyldt med kontraster af vold, mod og en ‘fandenivolskhed’ som er guld værd, når du vil skabe en indre transformation.

Det er en historie om en lille usynlig pige med et stort selvhad, der i sit unge voksenliv havner i et psykisk fængsel skabt af (mig selv 😉 og voldelige psykopater. Det er en historie om at transformere et ulykkeligt selvbillede til et kvindebillede, der stråler stolt og glad af at være præcis som hun er – uden filter!

 

Min historie står ikke alene!

Mange af os kvinder lider af selvhad og lavt selvværd, og det har sine konsekvenser for de oplevelser, vi tiltrækker ind i vores liv. Men hvis du virkelig vil det, kan du skabe et nyt billede af dig selv!

Link til billetter; https://billetto.dk/en/e/revolutioner-dit-kvindebillede-tickets-310609/

 

 

Foredraget er bygget op, så du nemt kan spejle dig og dine egne oplevelser fra livet.

Jeg giver dig fortællingen delt op i 5 faser, og for hver fase får du perspektivet, forklaringen på hændelserne og de værktøjer jeg brugte til at skabe et stærkere og mere kærligt kvindebillede af mig selv. Et billede, hvor jeg har taget afsked med idealer og perfektionisme, og et billede hvori livet føles mere bekræftende, mere passioneret og ABSOLUT MEGET sjovere 😉

Formålet: At inspirere dig til at se og forstå din modgang, de svære følelser og hændelser i livet og igennem dem skabe DIT EGET kvindebillede, præcis som DU ønsker det!

 

Link til billetter; https://billetto.dk/en/e/revolutioner-dit-kvindebillede-tickets-310609/