Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Mille Bruun Sjøgren – Slip dit liv fri – som digital nomade

 

Hvad er en digital nomade, og kan jeg også blive det?  

Foredraget handler om en anderledes måde at leve livet på – en særlig livsstil, hvor man har muligheden for at tage sit arbejde og sin familie med ud på eventyr i verden, samtidig med at man arbejder, tjener penge og plejer sin karriere. Det er så at sige bare en anderledes form for hverdag, der lige så godt kan finde sted i junglen i Panama eller i en Autocamper på tværs henover USA, som den kan finde sted i en lejlighed på Vesterbro i København eller i et rækkehus i Sæby. De digitale nomader vælger dog ofte de to første muligheder.

 

Jeg er Mille Sjøgren, og jeg har boet 6 år i udlandet, hvoraf jeg det seneste år har rejst med rygsæk rundt i hele verden med min familie (mand og to børn). Mine børn har gået i online-skole, og vi forældre har haft vores arbejde med under armen i form af en computer og et transportabelt lydstudie. Vi har boet i Spanien i en årrække og ellers rejst gennem Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Mexico, Cuba, Sydkorea, Japan og Thailand. Her har vi haft vores hverdage og vores eventyr.

Når man lever på den måde, som vi har gjort længe, er man digitale nomade, og det er en voksende bevægelse i hele verden, hvor flere og flere mennesker går sur i hamsterhjulsræset med fast arbejde fra 9 til 5 kun afbrudt af alt for korte weekender og ferier. De digitale nomader smider sikkerheden over bord, tilrettelægger deres arbejdsliv, så de blot skal bruge en computer for at tjene penge, og så rejser de ellers ud i verden på eventyr.

 

Link til billetter; https://billetto.dk/da/e/slip-dit-liv-fri-som-digital-nomade-billetter-310676

 

 

Men hvordan gør man det?

  • Hvordan smider man alt på ét bræt og rejser ud i verden med sine unger og sin forretning?
  • Kan vi alle sammen blive digitale nomader, eller er det kun for de få privilegerede?

Jeg mener helt klart, at mange flere kan leve et mere frigjort liv, og det mener jeg også, at mange mennesker vil synes er interessant. Netop det vil jeg komme med eksempler på i foredraget, der er designet til at inspirere andre til at se, at livet kan leves på mange måder og uden mange af hverdagens begrænsninger.

 

I foredraget kommer jeg bla. ind på

  • Hvad er en digital nomade?
  • Min historie – hvordan gik jeg fra fast job til et digitalt nomadeliv.
  • Kan vi alle blive det?
  • Hvad med børn, farer og bekymringer?
  • Hvordan det kan give store oplevelser og frihed som menneske på den måde at sætte sit liv og sin hverdag fri.
  • Hvordan holder man sin forretning ved lige og skaber sit eget job.

 

 

Om Mille Bruun Sjøgren 

Mille Sjøgren, 43 år, Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den digitale Nomade’ og foredragsholder. Mor til Vigfus på 11 og Elva-Indiana på 9. Gift med videnskabsjournalist og forfatter Kristian Sjøgren.

Mille har været selvstændig/freelancer siden hun blev fyret fra radiostationen The Voice i 2008. Helt af egen fri vilje. Altså ikke fyringen, men selvstændig:)  Mille har boet fem år i Spanien, hvorfra hun blandt andet har styret sin virksomhed Millespeak fra. Det seneste år har hun backpacket jorden rundt i blandt andet Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Cuba, Mexico, Sydkorea, Japan og Thailand. Hun har skrevet artikler fra det colombianske højland, speaket FitnessWorld-reklamer fra Panama City og lavet podcast fra en autocamper på Island.

 

VESTERGADE SPEAKs er en foredragsrække i Vestergade 10 Baghuset, hvor passionrede speakere med noget på hjertet har fået taletid. Hele efteråret og ind i vinteren vil du kunne møde foredrag der; rykker, udfordrer, rører, henrykker og måske det hele på én gang.
Tville, som står bag Vestergade Speaks og Baghuset i Vestergade 10, har inviteret dem hun selv har haft lyst til at høre – og DU er inviteret med.

Hold øje med Tville.dk og  facebooksiden Tville.dk

KH
Tville

 

Link til billetter; https://billetto.dk/da/e/slip-dit-liv-fri-som-digital-nomade-billetter-310676