Behandlingsformer

Jeg håber du finder de oplysninger du / i skal bruge nedenfor. I modsat fald er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Du behøver ikke at have bestemt dig for hvilke af behandlingsformerne du vil foretrække. Det finder vi ud af, når du er der – både ift. Hvilken udfordring du vil se på og ift. Hvilken der vil skabe det bedste resultat.

Behandlingsformer

Klik på “Gå til toppen af siden“, for at komme tilbage hertil!

INDIVIDUEL SAMTALETERAPI

Sessionen var 1 time, men du bedes sætte 1½ af.

Første konsultation består af en indledende og afklarende samtale. Her fastsættes mål og delmål samt prioriteres blandt problemstillinger, dilemmaer mv. Vi finder frem til, hvilke ressourcer der kan gøre en forskel. Oftest påbegyndes behandling ved første konsultation.

Vi sidder afslappet, uforstyrret og komfortabelt. Jeg garanterer fuldstændig tavshedspligt.

Antallet af konsultationer afhænger af problematikkens art og dybde. Fokus ved behandlingen er på, at få ryddet op, tilført ressourcer og at du erhverver redskaber til at imødegå problematikken fremover.

Ofte introduceres til mentaltræning, så du kan fortsætte integrationen af de nye handlemuligheder og indsigter mellem/efter konsultationerne.

Antallet af konsultationer afhænger af problemets omfang og dybde. Tit én, men Oftest er det en to – tre. Ved stress / depression eller personlighedsforsyrrelser dog flere.

Samtaleterapi kan kombineres med hypnoterapi, coaching og dét der skal til…

Til toppen

INDIVIDUEL HYPNOTERAPI

Sessionen var 1 time, men du bedes sætte 1½ af.

Ved første konsultation vil vi afprøve din forestillingsevne, og snakke om dit kendskab til hypnose og trance. Vi afklarer problematikken og du fastsætter målet.

Du sidder op og er i en trance, hvor du kan se, føle, hører og svare på spørgsmål. Vi sidder afslappet, uforstyrret og komfortabelt.

Der introduceres til trancearbejde og du prøver en let trance. Hvis – når – du er tryg ved mig og fornemmelsen, arbejdes videre med problematikken.

Ved efterfølgende konsultationer, fortsætter vi hvor vi slap.

Ofte får du en lydfil med hjem til at træne afslapning, afspænding og evt. falde i søvn til (hørelsen sover aldrig). På den måde forkortes antallet af sessioner betydeligt.

Antallet af konsultationer afhænger af problemets omfang og dybde. Tit én, men Oftest er det en to – tre. Ved stress / depression eller personlighedsforsyrrelser dog flere.

Fokus ved behandlingen er at få ryddet op i begrænsninger eller traumer, at få tilført og helet evt. ubevidste ”sår” og tilført resurser og redskaber til at reagere, som du finder mere hensigtsmæssigt, fremover.

En behandling afsluttes med introduktion til selvhypnose, så du kan fortsætte udviklingen og integrere det nye, på et endnu dybere plan.

Jeg garanterer fuldstændig fortrolighed.

Hypnoterapi kombineres oftest med samtaleterapi.

Til toppen

INDIVIDUEL COACHING

Sessionen var 1 time, men du bedes sætte 1½ af.

Ved første session afklares problemstilling, dilemma m.v. og du fastsættes delmål og målsætning. Ofte tilrettelægges et coachingforløb over 5 gange. (Ved stresscoaching dog 5 – 10 gange)

Vi finder frem til hvilke elementer der er i spil, hvem der er involveret, hvad du ønsker at opnå, handlingsmuligheder og redskaber, vi opsummere og evaluere.

Antallet af sessioner kan variere, alt efter dit mål.

Jeg har tavshedspligt – forstået på den måde; at vil du gøre skade på dig selv eller andre, må jeg godt sladre ;o)

Til toppen

BWRT

BWRT er forkortelsen for BrainWorking Recursive Therapy®, og er en af de mest effektive nyere terapibehandlinger ift. angst, ”uvaner”, dét du oplever som begrænsninger i dit liv..

BWRT virker på den hurtigste del af hjernen – populært kaldt ’Krypdyr hjernen’, den der har ansvaret for din overlevelse ved at genkende truende begivenheder. Da BWRT arbejder via de mentale processer, der sker inden bevidstheden kobles på, vil de fleste blot efter få behandlinger – af den eller de specifikke situationer der skaber mest ubehag – opleves som om, at triggeren af angsten har mistet deres magt eller virker helt ”forsvundet”.

En BWRT behandling foregår ved fuld bevidsthed (ikke under hypnose).

BWRT kort opsummeret:

Effektivitet: Ubehag dæmpes oftest ved første session. Specifik succesgrad på 97% for en uønsket adfærd/tilstand som f.eks. angst.

BWRT giver en mulighed for at arbejde med de dybeste lag i vores bevidsthed, hvor blokeringer, fobier, angst og fortrængninger, giver forklaring på, hvorfor så mange mennesker har psykologiske besværligheder – og lever med dem…

BWRT kan blandt andet gøre en forskel dér hvor vi:

  • nogen gange mangler at kunne stoppe os selv fra at gøre noget
  • føler at vi mangler at kunne gøre noget som vi virkelig gerne vil
  • begrænser os selv i at kommer videre i vores liv
  • opgiver noget uden egentlig at give det en reel chance
  • frygter noget når der er ingen grund til det
  • nogle situationer “trigger” ubehagelige følelser uden at vi ved hvorfor

Læs mere om BWRT

Til toppen

BETALING

Der betales via Mobilepay Bizz, kontant eller bankoverførsel.

Ved afbud mindre end 30 timer før aftalt tid, skal det fulde beløb betales – Tiden kunne jo været gået til en anden

Læs mere om priser

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge