Stol og kompas

Slip af med dilemmaer, frustration og tvivl. Føl dig personlig afklaret og i balance.

Enkle og effektive redskaber kan bringe dig afklaring og tilføre personlige værktøjer, til at tackle lignende udfordringer fremover

Afklaring med coaching eller terapi

  • Der kan være tidspunkter i ens liv, hvor vi føler at vi har mistet overblikket, står over for uoverskuelige dilemmaer, at vi har mistet fodfæstet og at det ikke er til at se sig ud af situationen.
  • Det kan også være, at du føler sig fanget, frustreret eller stillet overfor ubehagelige valg. Det kan være, at du står ved en skillevej, et vadested i dit liv, et dilemma eller overfor en beslutning med konsekvenser.
  • Eller, det kan være, at du står i dilemmaet mellem to positive valg – og ikke er i stand til at træffe en beslutning (karriere / jobsituation / parforhold / uddannelse etc.).

I alle ovenstående situationer, kan det være en idé med en snak. Afhængigt af den problemstilling du kommer med, anbefaler jeg enten coaching eller samtaleterapi.

Forskellen på valg af metode er grundet i, om det handler om et mønster, hvor du gentagende gange er stødt på samme indre forhindring (så samtaleterapi) eller, om det er en konkret situation, du har brug for redskaber til at løse (så coaching). Uanset, så er det selvfølgelig dig der vælger formen.

Du kan evt. læse mere under punktet: ‘Dilemma’

Du kan læse mere om hhv. samtale terapi og coaching ved at klikke på emnerne i menubjælken øverst på siden.

NB. Hvis det er en rent uddannelsesfaglig afklaring, henviser jeg gerne til en vejleder på en uddannelsesinstitution.

Hvad virker?

  • Coaching er en velegnet og gennemprøvet teknik, til at få set på en problemstilling eller udfordring fra nye vinkler.
  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig problemløsning. Samtidig sikres det, at du dels forebygger lignende problemer i fremtiden og dels, at du bringer de nye erfaringer med dig.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand.

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge