Terapi coaching og hypnose af børn

Intro til børn og unge

Børn og Unge

Klik på “Gå til toppen af siden“, for at komme tilbage hertil!

Børn 6 – 12

Børn kan have stor gavn af coaching, terapi og hypnose – så længe det bliver på deres egne præmisser og i det tempo de er trygge ved.

 • Coaching i børnehøjde – Redskaber til at overkomme, finde ståsted og trives.
 • Samtaleterapi i børnehøjde – Arbejde på dybere bevidsthedslag hen mod trivsel
 • Hypnoterapi i børnehøjde – Arbejde på de underbevidste planer

Læs mere her

Unge 13 – 25

Teenagere kan synes at: coaching, samtale terapi og/eller hypnoterapi, er løsningen på at få bearbejdet de mange udfordringer der ligger implicit i dét at være ung.

 • Teenage coaching – At arbejde på det bevidste plan med mønstre, mål og trivsel
 • Teenage samtale terapi – Værktøjer til på det bevidste plan at tilbageerobre styring af til- og fravalg til at opnå trivsel og livsenergi
 • Teenage hypnoterapi – Redskaber til at arbejde i dybden med selvværd, angst, afspænding og underbevidste mønstre der hæmmer
 • Forældre til teenagere – Redskaber til at støtte den unge OG dig selv

Læs mere her

Behandling Børn & unge

Form

Terapiformen aftales altid forud for behandlingen. Visse emner bearbejdes bedst ved hjælp af samtaleterapi, andre med hypnoterapi eller coaching. Ofte ønskes en kombination, når først vi har lært hinanden at kende.

Lidt ”for sig selv” er der BWRT (Brainwork Recursive Theraphy), som er en dybdegående behandlingsform, der har sin egen specielle ramme.
BWRT er effektivt til bl.a.: angst, fobier, stress, vrede etc….

Nogle gange ved man ikke præcist hvad det er der trykker én – måske er det svært at sætte ord på. Andre gange er man overbevist om årsagen, hvor der alligevel stikker noget andet under. Uanset, lad os kigge på det.

Børn 6 – 12

Børn kan have stor gavn af coaching, terapi og hypnose – så længe det bliver på deres egne præmisser og i det tempo de er trygge ved. Det er min erfaring, at omkring 6 år er en nedre grænse, men det kommer an på, om barnet er i stand til at koncentrere sig og selv ønsker en forandring.

 • Coaching i børnehøjde – Redskaber til at overkomme, finde ståsted og trives
 • Samtale terapi i børnehøjde – Arbejde på dybere bevidsthedslag hen mod trivsel
 • Hypnoterapi i børnehøjde – Arbejde på de underbevidste palner

Unge 12 – 19

Teenagere oplever at coaching, samtale-terapi og/eller hypnoseterapi er løsningen på at få bearbejdet de mange udfordringer der ligger implicit i dét at være ung. Vi tager dog ALTID afsæt i dét der opleves som begrænsende, uoverkommeligt, smertefuldt mv.

Jeg oplever ofte, at der sker store og positive forandringer og synes det er fantastisk, at børn og unge lærer, at der ER noget at gøre. At man ikke skal affinde sig med tingenes tilstand, men kan få redskaber til at ændre på tilstanden.

 • Teenage coaching – Arbejde på det bevidste plan med mønstre, mål og trivsel
 • Teenage samtale terapi – Værktøjer til på det bevidste plan at tilbageerobre styrring af til- og fravalg til at opnå trivsel og livsenergi
 • Teenage hypnoterapi – Redskaber til at arbejde i dybden med selvværd, angst, afspænding og underbevidste mønstre der hæmmer
 • Forældre til teenagere – Redskaber til at støtte den unge og dig selv

Unge

I det sidste årti, er der kommet et stigende pres på de unge. I de sene teenageår og tidlige voksenår, er det for mange uddannelsesvalg (forvirring og opgivenhed), eksamener (eksamensangst) og kæreste(sorg) der fylder.

Desværre også tab, ensomhed og frustrationer ved ikke at føle sig som en del af det hele – eller af noget overhovedet.

Om behandling, fortrolighed og tavshedspligt

Gennem de sidste 8-10 år, har en stadig større andel af min praksis, været børn, unge og unge.

Faktisk har børn og unge nogenlunde samme problem – eller målsætningstemaer, som voksne – Blot i børne/ unge universet.

Børn; Ofte starter vi en kortere sessionsrække med samtale og enkle terapeutiske værktøjer. Det er ofte reaktioner ved skilsmisse, mobning, sorg, angst, ensomhed og en adfærd, der skaber problemer.

Jeg siger selvfølgelig fra, hvis problemet er af en art, som hører til i en anden faggruppe. (Se evt. uddybning under ‘Værdigrundlag og etik‘).

Unge; Ofte starter vi en kortere sessionsrække med samtale og enkle terapeutiske værktøjer. Igen; det skal være på den unges præmisser!

Behandlingen sker, som for voksne i fortrolighed. Jeg har det jeg kalder: Fortrolighedspligt.

Den unge må fortælle ALT, men jeg aflægger ikke rapport til forældrene – Heller ikke, selv om det jo oftest er dem der betaler.

Jeg ved godt, at forældrenes lyst til at snakke med mig om processen, altid handler om hvordan de kan hjælpe den unge…. Men der må være respekt om den unges proces og sind.

Når jeg ikke skriver Tavshedspligt, så handler dét om, at jeg – som jeg altid fortæller den unge; ”Jeg er ikke præst, jeg må gerne sladre, hvis de vil gøre skade på sig selv eller andre”… og så griner vi lidt af det. Men rammen er klar.

Se listen over typiske behandlinger her

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge