Behandling af allergi

Hvad er allergi?

Allergier kan være et opråb fra kroppen. Allergier er ikke altid kroniske. Måske er der noget at gøre…

Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som måske ikke er direkte farligt for kroppen, men som både kan hæmme, generer og begrænse. Her kan du læse om behandling af allergier!

Behandling af allergier / Allergi og hypnose

  • Side Navigation

Klik på “Gå til toppen af siden” ude til højre, for at komme tilbage hertil!

Man kan være allergisk overfor eksempelvis støvmider i husstøv eller pelsdyr, svampesporer, pollen og stoffer i visse fødevarer og medicin, mv.

Symptomerne kan være øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse, svælg eller på kroppen. Det kan være vejrtrækningsproblemer og nysen. Behandling af allergier kan foregå med antihistamin – eller eventuelt prednislon i sværere tilfælde.

Kan man slippe en allergi

De fleste tror ikke, at det er muligt at slippe af med en allergi igen, men det er det måske.

Allergien er måske udtryk for andet end en fysisk reaktion. Det er da tankevækkende, at man hidtil har kunnet tåle f.eks. nødder, jordbær, græspollen eller katte – og så pludselig får allergi. Der må være en grund…

De kloge diskuterer og forsker stadig i, om en allergi udløses når en vis tolerancetærskel overskrides, eller om den udløsende faktor er arveligt- eller miljømæssigt betinget. Uanset, så er der også de, der mener at mange (ikke alle) allergier er en fysisk reaktion, der fortæller om et traume, der er låst fast i psyken.

Andet og mere end et fysisk forsvar

Det er vigtigt for mig at understrege, at fordi noget er psykosomatisk, så kan du “ikke selv gøre for det”, du skal ikke ”bare tage dig sammen”, du er heller ikke ”bare hysterisk” og du kan heller ikke “få det til at gå væk”!

Alle er i dag enige om, at kroppens tilstand påvirker sindet – så, mon ikke vi skal accepterer at sindet nok også påvirker kroppen???

Min erfaring siger mig, at medfødte allergiske reaktioner – (som fx min egen overfor kunstige parfumer tilsat cremer, vaskepulver eller rengøringsmidler), den kan der ikke rigtig gøres noget ved.

Til gengæld er der mere end 50% chance for at gøre noget ved allergier, der er kommet til i løbet af opvækst – eller endnu sener.

OG; de allerfleste kan der gøres noget ved via kosten. Her kan du virkelig sætte hårdt ind med behandling af allergier!

Jeg læser i foråret 2019 Sundhedsvejleder ved Umahro – bl.a. kendt for ”Spis dig rask” sæson 1 og 2 på TV2, men er også kendt og respekteret for sin helhedsorienterede tilgang og en dyb viden på molekylært niveau.

Behandling af allergier

Om netop din allergi kan fjernes via terapi, kan ikke garanteres, men nogen allergier kan…

Ved terapi kan fortrængte følelser bearbejdes og mange psykosomatiske reaktioner har udspring i en forsvarsreaktion på det ubevidste plan. Det kan være mod stress, smerter, svigt, sorg, angst, etc., etc.

Hvis du er træt af at lade en allergi styre og begrænse dit liv, så lad os se på det. Jo før du gør noget ved en allergi, jo bedre. Den er langt sværere at bearbejde, hvis du først har set allergien som en del af din identitet. Behandling af allergier bør derfor heller starte i dag end i morgen!

Det kan ikke skade. Det værste der kan ske er, at det ikke hjælper på allergien; men jeg kan garantere dig, at du lærer noget om dig selv.

  • Terapi er ikke kun symptombehandling, men egentlig og dybdegående problemløsning. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden og kan tage dine nyvundne erfaringer med, fremover.
  • Hypnoterapi er en dybdegående behandlingsform, hvor du i trance kan bearbejde traumer og begrænsende overbevisninger fra sikker afstand. I trance er du fuldt til stede på mange måder – du er bare nede under det lag, hvor de løftede pegefinger regerer. Hypnoterapi kombineres oftest med samtaleterapi.

Du kan læse mere om samtaleterapi, hypnoterapi eller coaching via knapperne i menubjælken øverst på siden.

Jeg ser frem til at hører fra dig

Forskning og oplysning  https://www.videncenterforallergi.dk/

Sundhed.dk  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/allergi/om-allergi/allergi-hvad-er-det/

Netdoktor  https://netdoktor.dk/tema/allergi.htm

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge