BWRT

BWRT er forkortelsen for ’Brain Work Recursive Therapy ®’, og er en af de mest effektive terapibehandlinger i nyere tid ift. angst, ”uvaner”, og dét du oplever som begrænsninger i dit liv, men ikke rigtig kan kommer over.

BWRT – Brain Work Recursive Therapy®

Klik på “Gå til toppen af siden“, for at komme tilbage hertil!

Man kan sige, at med BWRT-metoden, kan vi ”omskole” hjernen – hvis det er: fornuftigt og fair – dvs. i overensstemmelse med dine værdier.
Susanne har været til 2 BWRT-behandlinger; ganske vidst om to forskellige udfordringer. Her er Susannes feedback:

”I dag var jeg prøvekanin på afbud og sikke en spændende oplevelse med mange overraskende momenter – fed oplevelse! Af hjertet tak til dig Tville – din skønne kvinde – kan varmt anbefales” Susanne Thomsen

BWRT virker på den ældste – og hurtigste del af hjernen – populært kaldt ’Krybdyr hjernen’, den der har ansvaret for din overlevelse ved at genkende truende begivenheder – nærmest før de indtræffer.
Da BWRT arbejder via de mentale processer, der sker inden bevidstheden kobles på, vil de fleste blot efter én eller få behandlinger (af den – eller de – specifikke situationer der føles frygtelige) – opleves som om, at ”triggeren” af angsten har mistet sin ”magt” eller helt er forsvundet.

En BWRT-behandling foregår ved fuld bevidsthed (ikke under hypnose).
Jeg forbeholder mig ret til at fravælge BWRT, hvis dét min klient kommer med, ikke egner sig til netop denne teknik og andet virker bedre.

Rasmus Lublau kom for at få set på det han selv kaldte ”en fjollet fobi for huller”. Jeg kunne berolige ham med, at det faktisk er mere udbredt end man skulle tro og hedder som diagnose: Trypofobi (angst for tætsiddende huller (fx i en rist / vask / højtaler eller bivoks / vaskesvampe – eller andet med huller, der danner mønstre).
Rasmus siger om sin behandling med BWRT;

”Hej Tville. Jeg er simpelthen så glad i dag! Har både hældt kaffe ud i vasken på skolen og sat risten tilbage i vasken hjemme i køkkenet.
Har absolut ingen tegn på angst, når jeg kigger på huller, så det er helt fantstisk. Tusind tak for din store dygtighed” Rasmus 19 år

BWRT kort opsummeret:

BWRT er effektivitet og har en høj succesrate. Ubehag / angst / frygt; dæmpes oftest ved første session.

Metoden BWRT er skabt af terapeuten Terence Watts der har mere end 25 års erfaring som bl.a. hypnoterapeut. Teknikken er videreudviklet i samarbejde med klinisk psykolog Rafiq Lockhat der indtil april 2015 har behandlet 1700+ klienter med BWRT. Det er med afsæt i deres forskning, at de 5 metodiske script er skabt.
BWRT giver en mulighed for at arbejde med de dybeste lag i vores bevidsthed, hvor blokeringer, fobier, angst og fortrængninger, giver forklaring på, hvorfor så mange mennesker har psykologiske besværligheder – og (prøver at) leve med dem…

Lene skriver:

”Tak for BWRT- tiden i dag tror jeg er blevet et par cm højere jeg var lidt mere rank da jeg gik ned til Bilen” KH Lene Nielsson

BWRT kan blandt andet gøre en forskel dér hvor vi:

  • nogle gange mangler at kunne stoppe os selv fra at gøre noget
  • føler at vi mangler at kunne gøre noget som vi virkelig gerne vil
  • begrænser os selv i at kommer videre i vores liv
  • opgiver noget uden egentlig at give det en reel chance
  • frygter noget når der er ingen grund til det
  • Afmagt; når nogle situationer “trigger” ubehagelige følelser uden at vi ved hvorfor

Maria var én af øvekandidaterne under min uddannelse på BWRT Level I.

”Kære Tville, tak fordi jeg måtte være prøvekandidat igår. Spændende og meget anderledes tilgang. Trods jeg skulle mødes med en veninde direkte efter sessionen, kørte tankerne og følelserne videre “i baggrunden”. Jeg nød de “gode billeder”. Idag har oplevelsen også kunne mærkes. TAK” Kh. Maria Houkær

Hvorfor virker BWRT (BrainWork Recurse Therapy – omskoling af hjernen)

Den evolutionære hjernemodel (Triune Brain, v. Paul D. MacLean, 1990) anvendes i BWRT for at forklare, hvorfor BWRT virker som det gør. Den tage udgangspunkt i, at hjernen er inddelt i tre dele:
Reptilhjernen: For ca. 650 millioner år siden fandtes hjernen i sin mest simple form kaldet “Krybdyr komplekset” eller “Reptilhjernen”, der håndterede bl.a. overlevelse, aggression og territorier.

Pattedyr hjernen: For ca. 23 millioner år siden opstod “Paleo-mammalian komplekset”, et limbisk system og meget mere avanceret end “Reptilhjernen”, der kunne håndtere motivation og følelser, sociale relationer og opfostring.

Humanhjernen – Neo cortex: For ca. 2,5 millioner år siden opstod “Neo-mammalian komplekset” som den langt mere avancerede, og er højst sandsynligt den eneste af de tre der har bevidsthed (awareness) om selvet og derfor evnen til bevidste tanker som vi kender dem. Området muliggør bl.a. sprog, abstraktion, planlægning og opfattelse.

Fordi evolution er forløbet som den er, følger alt input (sanseinformation) det samme mønster. Det betyder, at alle indtryk passerer krypdyrhjernen først.
Da vores reaktion (angst / fobi / fortrængning / uvane) virkede som en løsning på en frustration (et såkaldt uopfyldt behov) – engang – gentager hjernen denne respons; helt uden om bevidstheden. Det er derfor du ikke kan: stoppe / lade være med / i stedet… etc.
Det var muligvis en dårlig løsning, men det var dén der var for hånden. I BWRT kalder vi den reaktion for ”det bedste match” = hjernens øjeblikkelige løsning.

Denne “bedst match-respons” kan rent faktisk kan være en både uønsket og invaliderende adfærd, men den er uden for vores bevidstheds kontrol. Vi kan ikke selv stoppe den – endsige ændre den – via vores bevidsthed.

Med BWRT-behandling, vil det være muligt at indsætte en ny og ønsket adfærd, så problemet forsvinder! Man kan sige, at vi ”omskoler hjernen” – ved at benytte hjernens egen måde at opløse et traume på.

Dette skrev Helle dagen efter behandlingen:

”Jeg har i dag været prøve kanin på BWRT hold da op hvor var det godt. Jeg føler mig så lettet. 1000 tak Tville det var SÅ godt.” Helle Mogensen.

Et par måneder efter, mødte jeg Helle til Køge Festuge, hvor hun kom over og gav et ordentligt kram og fortalte glædestrålende, at hun siden behandlingen, havde sovet igennem… det var hun ellers uvant med…

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge