hypnose og børn med tville

Børn kan have stor gavn af hypnoterapi. Det eneste krav er, at de selv vil prøve og at de er gamle nok til at have en forestillingsevne. Der er enighed om, at omkring 6 år er en nedre grænse for børn og hypnose, men det kommer an på, om barnet er i stand til at koncentrere sig og selv ønsker en forandring.

Hypnose og børn

BØRN OG HYPNOSE

Ofte starter vi en kortere sessionsrække med samtaleterapi. Hypnoterapi kræver selvsagt tillid, ligesom jeg skal sikre mig, at barnet er parat til at ville.

Jeg siger selvfølgelig fra, hvis problemet er af en art, som hører til i en anden faggruppe. (Se evt. uddybning under ‘Værdigrundlag og etik’).
Specielt for mine sider vedr. børn og unge, har jeg indsat en række links hvor man evt. kan hente yderligere information om emnet.

Jeg har valgt links’ne ud fra mit indtryk af og erfaring med – de respektive, på netop dét område jeg beskriver.

OM FORTROLIGHED OG TAVSHEDSPLIGT

Jeg inviterer altid en forælder til at være til stede ved hypnoterapi med et barn under 8 år. I hvert fald første gang. Ikke for barnets skyld, de synes oftest det er spændende og skægt. Mere af hensyn til forældrene. Undtagelsen kan være, hvis vi i forvejen kender hinanden og du / I kender til hypnoterapi.

Er barnet ældre end 10 år, og tryg ved situationen, får forælderen lov at vente uden for. Behandlingen med børn og hypnose sker, som for de voksne, omgærdet af fortrolighed og tavshedspligt.

Min fortrolighed overfor barnet betyder, at jeg ikke kan forpligte mig til at genfortælle hvad vi talte om under sessionen. Det betyder ikke, at barnet ikke selv må fortælle om oplevelsen. Men barnet må ikke frittes. Der skal være respekt om barnets proces og sind.

Det vil også være helt naturligt, at vi samarbejder om hvordan I bedst kan støtte op om processen, blot skal barnet kunne stole på, at jeg ikke genfortæller eller drøfter ting, det opfatter som fortroligt.

SYMBOLSPROG

Måden vi bearbejder problemstillingen eller udfordringen på vil oftest være i symbolsprog, metafoer og eventyr. Jeg tilbyder at I kan få en historie med hjem som link til en lydfil. Den kan afspilles før eller under søvnen.

Vores hørelse sover ikke – ellers virkede hverken røgalarmer eller vækkeure ;o)

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge