Mobning

Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du vil hører nærmere om de gode muligheder for en forandring med hhv. samtale terapi, hypnoterapi eller coaching i forhold til mobning (voksne) eller mobning (børn / unge).

Mobning

Klik på “Gå til toppen af siden“, for at komme tilbage hertil!

Børn og mobning

Hvis det drejer sig om børn, kan du eventuelt læse mere her: Børn og mobning. Hvordan hypnoterapi kan genoprette barnets selvværd.

Unge

Hvis det drejer sig om teenagere eller unge, kan du evt. læse mere her: Unge og mobning om hvordan hypnoterapi kan genoprette selvværd. Jeg har også lavet en selvstændig artikel om digital mobning.

En anden mulighed er forældresparring.

Voksne

Mobning af voksne foregår oftest på jobbet. NFA (Det nationale Forskningsråd for Arbejdsmiljø) har bevist at 12% mobbes på jobbet i mindre eller alvorligere grad. At en medarbejder der bliver frosset eller mobbet ud, i snit først er tilbage på arbejdsmarkedet efter 4 år – og mange aldrig.

Det er stadigt ret nyt at der forskes i mobning. Men det har ført til at man har kunnet opstille nogle helt konkrete kriterier for, hvad mobning er. Samtidig har arbejdspladserne fået øjnene op for, hvor mange penge i tabt produktion og sygefravær, mobning og mistrivsel koster på bundlinjen.

Uanset; det kan være ubærligt at blive udsat for mobning. Og jo, der skAl handles. Det går IKKE over af sig selv. Det er bare en rigtig svær situation at handle fra.

Jeg kan hjælpe dig med at få skilt ”skidt fra kanel” og til at tage nogle konstruktive beslutninger. Herfra skal selvværd og selvtillid genopbygges.

Se link nederst; Arbejdsmiljøweb / NFA / Kriterier for mobning / Definitioner

Link:

Arbejdsmiljøweb – om mobning – https://www.arbejdsmiljoweb.dk/trivsel/mobning

Arbejdsmiljøweb – definition; hvornår er det mobning – https://www.arbejdsmiljoweb.dk/trivsel/mobning/hvad-er-mobning

Arbejdsmilhjøweb – kriterier for mobning. Ny forskning – https://videnskab.dk/krop-sundhed/ny-metode-afslorer-mobning-pa-arbejdspladser

Præsentation af mig som behandler

Hvem er jeg – og er jeg den rette?

Indledende snak

Hos mig starter vi med en indledende snak. Jeg har ikke et sted du kan booke direkte.
Jeg skal vide at jeg kan gøre en forskel for dig – og du kan forhåbentligt få et indtryk af mig.

Hvis du har lyst til en indledende snak om det du går og tumler med, er du meget velkommen til at ringe til mig. Jeg træffes bedst mellem 10.00 og 20.00. Hvis der er telefonsvarer på, bedes du lægge navn og nummer, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Kontakt mig

RING 25 33 12 58
E-MAIL Tville
En snak er helt uforpligtigende. Vi kan så aftale en tid, hvis du ønsker det.

NB! Kun jeg ser den mail. Ingen andre har tilgang. Men i disse GDPR tider (datasikkerheds regler), vil jeg bede dig om at undgå personfølsomme oplysninger i mailen.

Detaljer tager vi i telefonen, eller ved vores første session.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tville

Vestergade 10 Baghuset
4600 Køge