Samtaleterapi – Coaching – Hypnose – eller…

Blivende forandringer

De fleste har et ønske om at være i stand til at tage styringen over deres liv. Psykoterapi, Kognitiv coaching, Hypnose – eller den ny BWRT terapi, kan være det redskab der gør dig i stand til det.

Måske synes du, at du ryger ind i de samme forhindringer, igen og igen, i dit liv. Måske har du noget du gerne vil holde op med – eller begynde på.

Måske føler du, at dit selvværd kunne være bedre. Måske er du låst fast i din situation. Måske har du relationer, der dræner dig. Måske er du stresset – eller ved ikke hvad du vil nu; bare IKKE tilbage til det du kom fra.

Måske har du et mål – fagligt eller personligt – men har svært ved at finde motivationen eller ryger ind i de samme barrierer igen og igen. Måske føler du, at alting kører fint, og alligevel er du ikke glad indeni. Måske vil du handle anderledes, end du gør. Måske har du helt mistet overblikket. Måske…

Terapi
Coaching
Hypnose
BWRT

Samtaleterapi eller Coaching eller Hypnose eller?

Du kan læse mere om de enkelte former ved at klikke dig videre på rækken af billed-link’ ovenfor.

Samtaleterapi og Psykoterapi er behandling og egentlig problemløsning

I Samtaleterapi ser vi på de dybereliggende årsager og mønstre, overbevisninger, værdier og eventuelle “kortslutninger”. Samtidig sikres det, at du forebygger lignende problemer i fremtiden. Samtaleterapi kan kombineres med andre behandlingsformer.

I Coaching er fremtiden og muligheder i fokus

Her ser vi ikke så meget på årsager og dybere overbevisninger. Coaching er et fantastisk redskab til at skabe afklaring, motivation, mod, vilje og handling.

Ved Coaching har man oftest fokus på NU og Fremtid, i Samtaleterapi inddrager vi ofte fortiden. Men begge former er, hos mig, meget redskabsorienteret

Hypnoterapi er genvejen til underbevidstheden

Med hypnoterapi arbejder vi i hypnotisk trance med dét som underbevidstheden har gemt godt væk.
Her kan: ændres vaner, tilføres selvværd, arbejdes med fortrængninger og angst fra sikker afstand, muliggøre indre tilgivelse – for blot at nævne lidt.

Hypnose hos en terapeut kaldes Hypnoterapi, fordi det bruges som et terapeutisk redskab i kombination med Samtaleterapi, så der sikres forankring.

BWRT kaldes lyn-terapi

Det er en relativ ny terapiform, der især er fabelagtig til angst og begrænsninger.

“Vi kan muligvis ikke ændre på fortiden
– men vi kan ændre måden vi tænker om fortiden på!”

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine behandlinger og hvad Samtaleog/eller Hypnoterapi kan gøre for dig.
Det er naturligvis helt uforpligtende.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!